Ποιοί Είμαστε

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ποιοί είμαστε - Τι κάνουμε

Σχετικά με εμάς

Το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας “Foris”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο της εύρεσης εργασίας από το 1994. Οι υπηρεσίες μας αφορούν επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν το κατάλληλο εργατικό δυναμικό για να στελεχώσουν κενές θέσεις εργασίας, μόνιμες ή εποχιακές, καθώς και υποψήφιους εργαζόμενους οι οποίοι αναζητούν την κατάλληλη για αυτούς θέση εργασίας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας πανελλαδικά και στο εξωτερικό, εντός και εκτός Ευρώπης. Ενδεικτικά, οι κύριες χώρες που συνεργαζόμαστε: Κύπρος, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αγγλία, Ιρλανδία, Καναδάς, Σαουδική Αραβία.

Προτεραιότητά μας είναι ο αποδοτικότερος συνδυασμός των παρεχόμενων θέσεων εργασίας με το κατάλληλο προσωπικό, με απώτερο στόχο μια μακροπρόθεσμη και ειλικρινή συνεργασία.

Λίγα λόγια για τους εργοδότες

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας “Foris” επιλέγει για εσάς τους κατάλληλους υποψήφιους, προσφέροντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε εσείς την τελική επιλογή αναφορικά με τον εργαζόμενο που σας ενδιαφέρει.

Κατά το πρώτο στάδιο διαδικασίας αξιολόγησης κάνουμε την προεπιλογή (pre-screening) εξοικονομώντας από τους εργοδότες “χρόνο και χρήμα”. Επενδύουμε στις ανάγκες των πελατών μας για να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς προσωπικό. Υποστηρίζουμε και συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε όλες τις φάσεις  της επιλογής υποψηφίων και η υποστήριξη από μεριάς της εταιρείας μας συνεχίζεται και κατόπιν της πρόσληψης του προσωπικού.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η στοχευμένη διαδικασία της εύρεσης προσωπικού, βάσει των αναγκών της εκάστοτε εταιρείας, εγγυάται την επιτυχία στις συνεργασίες μας.

Λίγα λόγια για τους εργαζόμενους

Με πολυετή πείρα στους τομείς των τουριστικών επαγγελμάτων, των επαγγελμάτων  εστίασης, του κατασκευαστικού κλάδου, της ιατρικής, τη στελέχωση εταιρειών με υπαλλήλους γραφείου, των εταιρειών logistics  κ.α. σας παρέχουμε πληθώρα θέσεων εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με συνεχή υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πριν και μετά την πρόσληψή σας, στις θέσεις εργασίας που σας προσφέρουμε, δημιουργούμε για εσάς ένα απόλυτα προστατευμένο επαγγελματικό περιβάλλον.

Σας αξίζει μια καλή επαγγελματική ευκαιρία, βρείτε την μέσω της εταιρείας μας!

Εμπιστευτείτε μας!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 123,012 Θέσεις Εργασίας
  • 123,022 Ενεργά Βιογραφικά
  • 123,042 Αντιστοιχισμένες θέσεις