Βρες Άμεσα - Εργασία στο εξωτερικό

Eργάτες χωματουργικών από τεχνική εταιρία στην Κολωνία, Γερμανία

Zητούνται εργάτες χωματουργικών από τεχνική εταιρία στην Κολωνία, Γερμανία για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε χωματουργικές εργασίες στην Ελλάδα. Παρέχεται: διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Ωράριο: 8ωρο/5ήμερο.
Μισθός:1200€. Ηλικία: ως 50 ετών.

Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 2310566398.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΝοσηλευτές/τριες στην Γερμανία για μόνιμη απασχόληση

Ζητούνται νοσηλευτές με 4ετη φοίτηση από κλινικές στην Γερμανία. Επιθυμητή γνώση Γερμανικών επιπέδου Β2. (Παραδίδονται δωρεάν μαθήματα γερμανικών για την απόκτηση πτυχίου Β2). Παρέχεται διαμονή και ασφάλεια. Μισθός: 2200€/μήνα. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

νοσοκόμες στη γερμανίαΖητούνται σερβιτόροι/σερβιτόρες από εστιατόρια/ξενοδοχεία στην Κύπρο 

Ζητούνται σερβιτόροι/σερβιτόρες από εστιατόρια/ξενοδοχεία στην Κύπρο για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Άριστη γνώση αγγλικών. Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Μισθός: 900€-1100€.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310566398.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

σερβιτόροι στη γερμανία