Βρες Άμεσα - Εργασία στο εξωτερικό

Eργάτες χωματουργικών από τεχνική εταιρία στην Κολωνία, Γερμανία

Zητούνται εργάτες χωματουργικών από τεχνική εταιρία στην Κολωνία, Γερμανία για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε χωματουργικές εργασίες στην Ελλάδα. Παρέχεται: διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Ωράριο: 8ωρο/5ήμερο.
Μισθός:1200€. Ηλικία: ως 50 ετών.

Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 2310566398.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΝοσηλευτές/τριες στην Γερμανία για μόνιμη απασχόληση

Ζητούνται νοσηλευτές με 4ετη φοίτηση από κλινικές στην Γερμανία. Επιθυμητή γνώση Γερμανικών επιπέδου Β2. (Παραδίδονται δωρεάν μαθήματα γερμανικών για την απόκτηση πτυχίου Β2). Παρέχεται διαμονή και ασφάλεια. Μισθός: 2200€/μήνα. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

νοσοκόμες στη γερμανίαΣερβιτόροι/ες στην Σαουδική Αραβία από εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας

Ζητούνται Α΄ σερβιτόροι/ες από εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στη Σαουδική Αραβία για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα. Άριστη γνώση Αγγλικών. Παρέχεται: διαμονή , διατροφή και ασφάλεια. Μισθός: 1800€-2000€/μήνα, αναλόγως προϋπηρεσίας. Ηλικία: ως 40 ετών. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

σερβιτόροι στη γερμανία